Posted on

Revolut szigorítások

revolut

Augusztusz 12-től szigorítani fognak a Revolutnál, és néhány szolgáltatásuk már nem lesz annyira kedvező, mint eddig volt.

– Az ingyenes csomagban most már csak havi 350.000 Ft értékű összeget lehet váltani ingyen (ha jól emlékszem, eddig 6000 euró volt). Efölött 0,5% a díj.

– A hétköznapokon továbbra is bankközi árfolyamon válthatsz, viszont hétvégéken indított átváltások esetében a legnépszerűbb pénznemeknél 0,5%-ról 1%-ra növelik a díjat.

– A Revolut-felhasználóknak indított kifizetések, a belföldi átutalások és az egységes eurofizetési térség (SEPA) területén belüli eurós átutalások ingyenesek maradnak, viszont a külföldi számlákra indított más típusú kifizetések közül havonta az első ingyenes marad, ezt követően azonban minden fizetésért 150 HUF díjat számítanak fel.

– Ha egy országba nem az adott ország pénznemében indítasz átutalást, az USD-átutalások (például USD átutalása Brazíliába) esetében 1000 HUF-t, a nem USD-átutalások (például GBP átutalása Brazíliába) esetében pedig 2000 HUF-t számítanak fel.