Posted on

Brutális zuhanást vár a tőzsdéken, aki megjósolta a 2008-as válságot!

Írta meg mai cikkében a pénzügyi portálnak hitt bulvároldal.

Ezek a “szakértők” úgy lesznek híresek, hogy minden évben farkast kiáltanak, de amikor egyszer tényleg véletlenül bejön nekik, akkor utána életük végéig erre verhetik magunkat, hogy ők “megjósolták”…

Mondjuk túl nagy zseninek nem kell lennünk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben (több iparágban már tavaly recesszió indult), és a koronavírus pánikban esést jósoljunk a tőzsdéken.

Főleg, hogy már egy hét alatt 15%-ot zuhantak a részvények… na így meg aztán nem nagy mutatvány további esést “jósolni”.

A “szakértő” úr arra biztatja az embereket, hogy készpénzben tartsák a vagyonukat, mert szerinte az biztonságosabb… holott ez a mutatvány még soha senkinek nem sikerült, azaz hogy pont jókor szálljon ki és pont jókor szálljon be. Sőt, bizonyítottan az bukik a legtöbbet, aki ki-be száll a részvényekből, főleg pánik idején.

Szerencsére aki minimálisan ért a részvényekhez, annak ezek a helyzetek jönnek jól, hiszen akciós áron lehet venni kiváló cégeket. Ha nem lennének ilyen “szakértőink”, akkor nem lennének fantasztikus lehetőségek részvény vásárlásra.

Köszönjük szakértő úr!